Beskrivelse
Vår Charentais-paté med fin champagne fra Cognac er tilberedt i hjertet av sørvest, i våre verksteder i Virazeil i Lot et Garonne. Den hyller betegnelsen fine Champagne som gis til den beste Cognac eaux-de-vie. Det kommer fra ordet champagne som betyr «sletten», hvor vinene som brukes til å lage disse eaux-de-vie høstes.
Denne deilige patéen gir måltidet alle de vennlige smakene til Charente, den kan nytes med glede både som forrett og som piknik.
Denne hjemmelaget patéen er laget uten tilsetningsstoffer, noe som forklarer det synlige fettet på toppen.
Ingredienser:
Svinekjøtt hals*,
grise kjøtt*,
andekjøtt*,
sjalottløk,
kyllingbuljong (vann, fjærfeskrotter, løk, salt, pepper),
svinelever,
Cognac Fine Champagne 1,7% (50% minimum av Grande Champagne, salt, aroma, sulfitter),
hvitløk,
svinekjøtt gelatin,
salt,
pepper.
*Opprinnelse: Frankrike
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.