Beskrivelse
Vår paté Lyonnais med andouillette og Beaujolais er en hyllest til regionen Auvergne-Rhône-Alpes. Patéen vår tilberedes i hjertet av Sør-Vestlandet, i våre verksteder i Virazeil i Lot et Garonne.
Denne deilige patéen gir måltidet alle de hyggelige smakene fra Auvergne, den kan smakes med glede både som forrett og som piknik.
Denne hjemmelaget patéen er laget uten tilsetningsstoffer, noe som forklarer det synlige fettet på toppen.
Ingredienser:
Svinekjøtt hals*,
svinelever,
grise kjøtt*,
andouillette* 8 % (svinekjøtt, svinegryte, svinemeny, kalvekjøtt, sennep (sennepsfrø, konserveringsmiddel E222 (sulfitter)),
hvitvin (sulfitter),
biff protein,
eddik, salt,
eggehvite (syrekorrektor: E330),
krydder,
smaksstoffer på salt,
konserveringsmiddel: E250),
sjalottløk,
helt egg,
kyllingbuljong (vann, kyllingskrotter, løk, salt, pepper),
hvetemel,
Beaujolais 0,6 %,
svinekjøtt gelatin
salt, hvitløk, pepper
*Opprinnelse: Frankrike
allergener: Sennep og sennepsprodukter + Egg og eggprodukter + Glutenholdig korn + Sulfitter
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.